מקבלת רמיקייד 300 מיליגרם שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/09/2010 | 14:35 | מאת: AEUI

בנוסףמקבלת MTX פעם בשבוע זריקה 15 מיליגרם. יצאו לי יבלות או אפשר לומאר גולה קטנה כמו גודל זבוב קטן. ומגרד לי מידי פעם .מסביב לקו הביקיני . פתאום לאחר כמה ימים רואה גם בבית השחי שני עיגולים קטנים וגם מגרד. האם יתכן שזה כתוצאה מהרמיקייד האמת אני מאוד היתי רוצה להלחיף את הרמיקיד כי כבר גם ככה מערכת חיסון חלשה שגורמת לי לפיטריות בוגינה בכפות רגליים כל כמה זמן . לכן ביקשתי לרדת במינון עקב הפיטריות ופתאום עשיתי לי נזק בלתי הפיך סיפור לא משנה. אז בנוסף פתאום רמיקייד יותר גורם לרגישות של העור .לא רק פיטריות אז גם פצעים גירודים בעור כמה אני מנסה לשמור על הגינה נימאס לי כבר האם יש סיכוי שיחליפו לי את הרמיקייד למשהו שלא מזיק לעור. מצד אחד עזר לי מאוד אין מה להשוות .אבל מה עליי לעשות עד לתור אני בטוחה רופאת משפחה לא מעדיפה שנחילף וגם פרקים לא מעדיפה

06/09/2010 | 10:33 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

רמיקייד עלול לגרום לפריחות עור - יש צורך בבדיקת רופא עור או ראומתולוג

מנהלי פורום ראומטולוגיה