שאלה על ברזל , ואולי דלקת

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/08/2010 | 20:32 | מאת: שירן

היי בכמה חודשים האחרונים יש לי באופן שבא ונעלם כאב במקום מסוים בכף הרגל - מעל אצבעות 4 ו 5 במפרקים וסביבם. כמו כן שריפה/צריבה בידיים כפות רגליים. אני בת 30 בריאה בדרכ. אם אני לא טועה ..אז שמתי לב שכשאני לוקחת כדורי ברזל (כי הפריטין שלי נמוך מהנורמה - התגלה בבדיקות דם)אז הכאב מחמיר.. זה נשמע מוזר אבל זה קרה לי כמה פעמים. הפסקתי לקחת תברזל והכאב פחות. חזרתי וכמה שעות אחכ החמיר. אולי אני טועה. ייתכן שהיו דברים נוספים שעשיתי ולא שמתי לב. אבל האם דבר כזה אפשרי??? מה עליי לעשות בנוגע לפריטין והאם זה מרמז מה מקור הבעיה שלי? (כי הרופאים לא מצאו דבר ומאחר שזה לא כזה נורא אני מתעלמת בינתיים).

29/08/2010 | 16:45 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לא שמעתי שכדורי ברזל גורמים לכאבים ברגליים. אין לי הסבר לכך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה