קפיצות בשרירים + פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/08/2010 | 05:58 | מאת: אלוני

שלום רב, אני בת 32, אתמול הייתי אצל פרופ' ראומטולוג מומחה עקב כאבים מרובים בגוף ובעיקר בגפיים תחתונות, גפיים עליונות וכאבי בטן, ובנוסף CRP גבוה שנמדד לאורך שנתיים ותמיד הוא מעל המקסימום. הרופא אבחן לי פיברומיאלגיה, ובנוסף יש לי דלקת במפרקי SIJ. כשהייתי אצלו בביקור שכחתי לשאול אותו שאלה חשובה ואני רוצה לשאול אותה פה: במשך יותר משנה אני סובלת מתופעה מוזרה ומציקה: יש לי קפיצות בשרירים, כמו שקופצת העין, בכל פעם באזור אחר, פעם בברך, פעם בכתף, פעם בשכם, וכמעט בכל יום זה קורה לי לפעמים למשך מס' שניות ולפעמים אפילו לכמה דקות. האם זה קשור למה שהרופא אבחן אצלי? אם לא, למה זה יכול להיות קשור? האם זה מסוכן? תודה

לא זו אינה תופעה שקשורה למחלות שאובחנו. בדר"כ אינה תופעה משמעותית או מסוכנת.

מנהלי פורום ראומטולוגיה