שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/08/2010 | 12:17 | מאת: ספיר

אני כבר שלושה שבועות לפחות עם כאבי פרקים שאליהם מתלוות פריחה גדולה באותם איזורים. קיבלתי אתופן ואין שום שיפור (יש לציין שגם עשיתי בדיקת דם ולפיה יש איזו דלקת). קיבלתי הפניה מהרופא לראומטולוג אבל כולם בתפוסה מלאה.אשמח לעצה בדבר. ד"א, שמי ספיר ואני בת 18 מהצפון. תודה רבה

22/08/2010 | 12:56 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לפעמים ניתן לקבל יעוץ ראומטולוגי מהיר דרך מרפאות חוץ של בתי חולים עם שרות ראומטולוגי - כמו רמב"ם או בני ציון בחיפה. אופציה נוספת - לקחת הפנייה לחדר מיון באותן בתי חולים עם שרות ראומטולוגי זמין בבוקר.

מנהלי פורום ראומטולוגיה