מה יש לה??

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

31/07/2010 | 20:19 | מאת: ליה

שלום רב אימי בת 50 אישה פעלתנית מאוד!ללא עבר רפואי גם לא גנטי הקפיצה חום לפני 3 שבועות בבת אחת לחום 39 טופלה באנטביוטיקה ללא הועיל אמורה מחר להתחיל טפול בסטירואידים מאז כ 3 שבועות חום לסרוגין בין 36.7-38.5*כאבים ב"עצמות ובשרירים"*כאבי ראש, *נפיחויות סימטריות בכפות ידיים ומעט ברגליים-הקלה רק לאחר זריקת וולטורן-אין שלשולים או רגישויות בדיקות הדם ספירה כימייה וירולוגיה cmv/ebv/לגיונרים דלקות מפרקים בלוטת תרביות דם בזמן חום ,אקו לב צילומי ריאות חזה הכל תקין. מה יכולות להיות הסיבות לסיפור מקרה כזה בבקשה בבקשה תן לי אפשרויות בדיקה..האם מוכר לך סיפור מקרה כזה של חום ממושך וכאלו כאבים?? בברכת שבוע טוב

07/08/2010 | 13:29 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

רשימה של מחלות ומצבים אפשריים המתבטאים בצורה זו מעל 10. אין כל אפשרות להגיד מה זה בפורום

מנהלי פורום ראומטולוגיה