זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/07/2010 | 20:00 | מאת: יעל

שלום, לפני כשנה וחצי איבחנו אצלי וסקוליטיס וכתוצאה מכך טופלתי בסטרואידים משך חמישה חודשים ובנוסף המשכתי לקחת פלקוניל במשך שנה וחצי באופן קבוע. לאחרונה נאלצתי לקחת שוב סטרואידים 30 מ"ג לאור חזרתה של הדלקת בכף ידי. לפני שלושה ימים סיימתי את הטיפול בסטרואידים וחזרה לי הדלקת בכף הרגל. שאלתי היא,מדוע הדלקת חוזרת לאחר טיפול כה אינטנסיבי, והאם עליי להשתמש בכדורים אחרים שיוכלו להתאים לי יותר? לתשובתכם אודה, בברכה יעל.

01/08/2010 | 17:02 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

כנראה מחלתך דורשת טיפול לא רק אינטנסיבי אך גם ממושך ויש להתאים תרופה שהיא לא קורטיזון לתקופה ממושכת.

מנהלי פורום ראומטולוגיה