חולשת שרירים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/07/2010 | 17:42 | מאת: מישהי

שלום, רציתי לדעת אם יש תרופות שיכולות לעזור לחולשת שרירים(כלומר שהשרירים יהיו פחות רפויים) ממקור לא ידוע, ואלו בדיקות דם יש לבצע כדי לדעת אם יש סיבה פיזיולוגית לחולשה, תודה

30/07/2010 | 11:18 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

הבירור שמבצעים לחולשת שרירים יכול להיות מאוד רחב וכולל לא רק בדיקות דם אלא גם הדמייה זאת או אחרת. רופא נוירולוג או ראומטולוג יכולים לתכןן את הבירור אחרי בדיקתך בלבד.

30/07/2010 | 14:04 | מאת: מישהי

האם יכול להיות שבבדיקות הדם לא ימצאו משהו לא תקני שקשור לתופעה אבל בבדיקות הדמייה וכו' כן ימצאו?

מנהלי פורום ראומטולוגיה