מודאגת

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/07/2010 | 14:59 | מאת: ליאת

אני כבת 52 יש לי רומטיזם לאחרונה התחילו להרדם אצלי 3 אצבעות בכפות ידים ורגלים בכפות ידים ורגלים הרגשת חום שריפה ובכפות ידים מתנפחים לי הוורדים האם זה קשור למאמץ יתר...אני עובדת נקיון מה ההשלכות לחוסר טיפול ברומטיזם .??? ומה הנזקים בשל כך .?

28/07/2010 | 15:12 | מאת: ליאת שוב

אני כבת 52 יש לי רומטיזם לאחרונה התחילו להרדם אצלי 3 אצבעות בכפות ידים ורגלים בכפות ידים ורגלים הרגשת חום שריפה ובכפות ידים מתנפחים לי הוורדים האם זה קשור למאמץ יתר...אני עובדת נקיון מה ההשלכות לחוסר טיפול ברומטיזם .??? ומה הנזקים בשל כך .? ויובש בעיינים גם

30/07/2010 | 11:16 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יכול להיות קשר למאמץ. יתכן ומדובר בתסמונת של תעלה קרפלית בידיים.

מנהלי פורום ראומטולוגיה