קרישיות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/07/2010 | 10:15 | מאת: אתי

שלום לפני 3 שבועות אושפזתי עם חום מתמשך ללא מקור זיהומי וכאב עז ברגל ימין, בברור נמצא תסחיפים בריאות ודי.וי.טי ברגל ימין עדיין קיים החום ובבדיקות דם של איי.אן.אר לא מצליחה להתאזן עם 2 קלקסאן ו-2 קומדין עכשיו יצא לי בבדיקות של בית חולים קארדיוליפין מאוד גבוה והייתי רוצה לדעת מה זה אומר בתודה אתי

אתי שלום נראה כי את סובלת ממצב שיכול להתאים לסינדרום APLA אולם יש לחזור על בדיקות קרישיות עוד 6 שבועות כדי לאשר את האבחנה. מדובר במצב של קרישיות יתר אשר במקרה כמו שלך שבו כבר היה ארוע של קריש דם דורש טיפול בנוגדי קרישה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה