סקלרודרמה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/07/2010 | 16:09 | מאת: אתי

אני בת 51 חולה כשנתיים במחלת סקלרודרמה, עם בעיות בכרישת דם, מטופלת בקומדין, בעיות בנשימה, נעזרת לפעמים בחמצן, מטופלת בכדורים רבים למניעת הידרדרות במצב הבריאותי, ומקבלת קורטיזון. מטופלת במח' המטולוגיה וראומוטולגיה.לאחרונה אני מרגישה כי יש שינויים במבנה הלסתות שלי, "כאילו השיניים זזות" האם התופעה מוכרת, היכן אוכל לקבל טיפול שיניים בהתחשב במצבי הרפואי. אודה לתשובתכם אתי

11/07/2010 | 15:09 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש לבדוק מה הבעיה. לעתים בסקלרודרמה יש ספיגת עצם של הלסת, אבל יתכן ומדובר בזיהום דנטלי. צריך להבדק ע"י רופא עור וגם לשקול ביצוע צילומי לסתות.

מנהלי פורום ראומטולוגיה