כשאין אבחנה משייכים לפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/05/2020 | 12:08 | מאת: אתי

שלום רב אני בת 49 ידועה עם קרטגנר וסיטוס אינברסוס בחצי שנה האחרונה במאמץ אין ליאוויר ומתחילה להשתעל עשיתי תיפקודי ריאות שיצא תקין עשיתי אקו לב רגיל יצא תקין הפנו אותי לסיטי ריאות מחכה לתור .בימים האחרונים זה ממש מחמיר במקלחת בניקיון הבית בהליכה לעבודה בסהכ 10 דק הליכה אני לא מפסיקה להשתעל והיו לי יומיים שהתעוררתי מהרגשת מחנק ושיעול יבש במשך שעות הרופאים אומרים שאין לי כלום ויכול להיות שזה מהפיברומיאלגיה שיש לי האם תופעות כאלו אכן מתאימות לפיברו??אשמח לעזרה תודה ויום טוב

שלום, כדי להגיד שמתאים לפיברומיאלגיה - יש לשלול דברים אחרים שבאים בחשבון. אז טוב שאת עוברת בדיקה מקיפה כולל סיטי.

מנהלי פורום ראומטולוגיה