כאבים בחיבור בין הצלע לסחוס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/05/2020 | 23:26 | מאת: עומר

בן 27 בריא בדרכ מזה חודשיים סובל מכאבים בנקודה אחת בבית החזה העליון בחיבור בין הצלע לסחוס. מחמיר בהטיית יד שמאל אחורה וגם בהטיית הצאוור שמאלה. במישוש אני מרגיש את הצלע הכואבת בולטת יותר משער הצלעות. *צילום חזה תקין. הרופא רשם לי תרופה אנטי דלקתית ואמר שאם תוך חודש זה לא יעבור הוא ישלח אותי למיפוי עצמות. במה מדובר לדעתך? יש לציין שאני סובל מכאבים דלקתיים בעמוד שדרה תחתון מזה 10 שנים שמגיעים בבוקר וחולפים אחרי חצי שעה של פעילות.

שלום יתכן שמדובר בדלקת בחיבור צלע סחוס. מסכימה עם החלטת רופא המשפחה. לגבי כאבי הגב - נשמע ככאבים ממקור דלקתי - ממליצה לפנות לראומטולוג לבדיקה

מנהלי פורום ראומטולוגיה