יומירה וחזרה לעבודה כמורה דחוףףףף

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/04/2020 | 23:01 | מאת: לילך

שלום וברכה, אשמח לתשובה דחופה. ביום ראשון אצטרך לחזור לעבודתי כמחנכת קטנטנים. מטןפלת ביומירה עכב א"ס אחת לשבועיים. האם יש סיכון בכך ועליי להמנע מחזרה לעבודה? לתשובתך הדחופה אודה.

שלום, אין לכך תשובה מסודרת לפי המלצות ברורות. טיפול מדכא חיסון שמך באוכלוסיה בסיכון. אומנם יש ציטוטים שאינם מכוונים לעלייה בשכיחות המחלה בחולים תחת טיפול בנוגדי TNF אולם עדיין רב הנסתר על הגלוי. הייתי נוקטת במשנה זהירות עד להתבהרות המצב. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה