דקירות קטנות בכל בגוף והראש

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/04/2020 | 01:41 | מאת: חגית

שלום רב אני בשנות ה40לחיי ומזה מספר חודשיים אני חשה דקירות קטנות (אומנם לא כואבות אך מדאיגות )בראש בצוואר עמוד שדרה מותניים אגן יש לציין שתופעה זו החלה לאחר ניתוח החלפת שתלי סיליקון שעברתי אני תוהה אם יש קשר והגוף דוחה את השתלים החדשים ותוקף את עצמו ? בנוסף אני מרגישה שהגוף חלש יותר עברתי בדיקות דם (כולל בדיקות : סוכר B12, Crp,שנמצאו תקינות ) נמצא ויטמין D נמוך , וכולסטרול טוב בכמות גבוהה - האם זה יכול להצביע על משהו ? ואלו בדיקות עליי לעבור בתקופה זו ? מודה מראש

שלום הייתי ממליצה להתחיל מבדיקות כלליות כולל ספירה, כימיה מלאה, פאנל אנמיה כולל רמות B12 וחומצה פולית ותפקודי תריס

מנהלי פורום ראומטולוגיה