כאבים בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/04/2020 | 21:31 | מאת: דלית

שלום רב.הנני בת 52 בריאה בד"כ חוץ מהפרעה נפשית.מזה מספר חודשים סובלת מכאבים בידיים וברגליים מדי יום..כמה פעמים ביום.לעיתים רק ידיים או רק רגליים ולעיתים שניהם.אינני סובלת מעייפות.בדיקת דם לשרירים הייתה תקינה.אורטופד אמר שזו דלקת ונתן ארקוקסיה שלא הועילה.סובלת גם מכאבי גב עם ובלי מאמץ.הכדורים שלוקחת לא גורמים לכאבי השרירים. 1-ממה הכאבים עלולים לנבוע? 2-אילו בדיקות נוספות לעשות? 3-מה לעשות נגד הכאבים עצמם?נורופן מועיל אך לא בריא לאורך זמן. תודה מראש.

שלום ממליצה להתחיל מבדיקות דם מקיפות כולל כימיה, ספירת דם, פאנל אנמיה מלא ותפקודי תריס.

19/04/2020 | 09:30 | מאת: דלית

שלום. אני עושה כל חצי שנה בדיקות אילו.והכל תקין.בעבר פריטין היה נמוך.האם זו כוונתך?בדיקות כאלו? התחלתי לקחת מגזיום שהועיל לירכיים אך פחות לזרועות. יש אדמומיות בצידן האחורי. 1-האם המגנזיום יועיל גם לזרועות?שהמצב ממש יותר טוב 2-ממה אדמומיות 3-ומדוע קורה שמתחילות מהרגע לרגע כאבים כאלו? תודה מראש.

מנהלי פורום ראומטולוגיה