תת פעילות של בלוטת הטריס

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

22/03/2020 | 07:59 | מאת: לימור

שלום, אני סובלת מת פעילות בבלוטה. לאחרונה עשו לי בדיקה והרופאה אמרה לי שיש לי מחלה אוטומטית שהגוף תוקף את עצמו . ולכן בגלל זה אני מרגישה שהכדורים לא עוזרים לי. הערכים של הבדיקה יצאו מאוד גבוהים 224. היא אמרה לי שאין מה לעשות רק מעקב. אני רוצה לציין שלפני 11 שנה גם היה לי וקיבלתי שיתוק פנים ודברים נוספים. השאלה שלי אם יש מה לעשות? ולמי לפנות ? והאם זה אומר שהמערכת חיסונית שלי חלשה?

שלום איזו בדיקה? אילו ערכים? מה הקליניקה? במידה ומדובר בתת פעילות של בלוטת התריס בלבד - אנא פני לאנדוקרינולוג. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה