תוצאות בדיקה מעבדה הילה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/02/2020 | 16:47 | מאת: הילה

היי, מצרפת לכאן את תוצאות בדיקת המעבדה כקובץ ואת התוצאות שקיבלתי כעת ANA הבדיקהANA TITER תוצאהBORD 1:40 ANA PATTERN Cytoplsm+Spekl DNA AB CONF - NEGATIVA בנוסף היו בדיקות נוספות שיצאו בטווח הנורמה: ESR - 8 CRP 0.04 R FACTOR קטן מ15 יתר הבדיקות נמצאות בקובץ שצירפתי אשמח לתשובה האם זה תקין?

17/02/2020 | 17:40 | מאת: המשך הודעה הילה

ראיתי שאת לא יכולה לראות את הקובץ אז ארשום בהמשך להודעה מעלה: CRP 0.04 - בטווח הנורמה RH FACTOR קטן מ15 ERS 8 בטווח הנורמה DNA AB - 14 הטווח מ0 עד 6 DNA CONF - NEGATIVA RNP 0.2 Sm קטן מ0. 2 RNP A 0.2 RNP 68 קטן מ 0.2 Smrnp קטן מ0.2 SSA-60 קטן מ0.2 SSA 52 קטן מ0.2 CHROMATIN קטן מ0.2 ANTI JO קטן מ0.2 SCL 70 קטן מ0.2 ANTICENTRO MERE קטן מ0.2 SSA SINGLE קטן מ0.2 SSB SINGLE קטן מ0.2 RIBOSOMAL P- קטן מ0.2 אשמח לתשובה האם זה תקין מאחר וראיתי שANA יצא 1:40 וDNA 14 על אף שDNA CONF יצא שלילי...

17/02/2020 | 22:58 | מאת: המשך הודעה הילה

סליחה על ההודעה השלישית, הופניתי לבדיקות אלו בעקבות יובש בעיניים, כאבי צוואר שמקרינים לראש ולעין ( קיימים בלטי דיסק בmri צוואר, mri ראש תקין) ותופעה שהחלה לפני חצי שנה של עצמים צפים בעין שמאוד מטרידות אותי ( לרמת חרדה) כאשר בדיקות עיניים חוזרות ונשנות הראו שהכל תקין לחלוטין ולא רואים דבר...

שלום, הבדיקות בסך הכל תקינות. אנטי DSDNA יצאה שלילית בבדיקה היותר ספציפית. ממליצה להתייעץ עם הרופא שהפנה אותך לביצוע הבדיקות. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה