צילום כפות ידיים -התייעצות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

27/01/2020 | 07:24 | מאת: אורית

שלום, שנים אני סובלת מכאבים בכפות הידיים שהוחמרו. האצבעות שינו צורה. בבוקר את הקמיצה אני לא יכולה להזיז. ממצאים בצילום הנוכחי:הודגמו שינויים אוסטאוארטרוטיים במפרקים: stt דו"צ cmc1 דו"צ mcp1 דו"צ ip1 דו"צ pip2-5 דן"צ dip 2-5 דן"צ. החמרה מצילום קודם שבוצע לפני שנה- stt דן"צ cmc1 דן"צ מה הטיפול שניתן ע"מ להקל ולמנוע החמרה? תודה רבה

שלום ממליצה לפנות לראומטולוג להערכה ומידת הכאב והמוגבלות. הטיפול כולל מגוון אפשרויות אם כי לא תמיד יש פתרון מספיק יעיל. האופציות הן משככי כאב, פיזיותרפיה, אמבטיות פרפין - לאחר בדיקת רופא והערכתו.

מנהלי פורום ראומטולוגיה