דלקת פרקים ? בעייה עצבית?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/01/2020 | 00:23 | מאת: עופר

מזה חודש וחצי שאני חש מעין הירדמות בידיים(לא מרגיש אותה ונדרש לנער ולקפל את האצבעות כדי להשתחרר) זה קורה בעיקר בזמן נהיגה,בבדיקות דם שביצעתי הערך של CPK יצא 313 כשהנורמה היא 20-200 ..בביקור אצל רופא משפחה קיבלתי מגנזיום ורופא אורטופד נתן B12 וברקסין שגורם לתופעות לוואי רבות. בנוסף הופנתי לנוירולוג.אני מרגיש מאד מבולבל ולא ברור מה יש לי ומה הקשר של התרופות למצבי.

שלום, ניתן להתחיל מנוירולוג ואולי גם להשלים בדיקת הולכה עצבית. יתכן ומדובר בתסמונת התעלה הקרפאלית אולם יש להיבדק על מנת לאבחן

מנהלי פורום ראומטולוגיה