מטופלת פוריות וקרישיות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/12/2019 | 11:52 | מאת: מטופלת פוריות

שלום, אני בטיפולי פוריות עם מספר כשלונות חוזרים. עשיתי בדיקת ANA TITER שיצאה חיובית 1;160 וDFS. לאחר מכן שלחו אותי לבדיקות נוספות ואלה התוצאות: APTT-sec- 28.8 Sec APTT-R- 0.96 Ratio RVVT-LAC sensitive - 40.3 Sec RVVT-LAC insensitive - 27.7 Sec RVVT-LAC ratio - 1.28 norm.ratio SCT-LAC sensitive - 42.4 Sec SCT-LAC insensitive - 30.1 Sec LAC SCT RATIO - 1.25 norm.ratio בסוף כתוב *LAC NOT PRESENT* השאלה שלי: האם התוצאות מצביעות על קרישיות יתר, בין אם כן ובין אם לא, האם יש לתוצאות כאלה השפעה על טיפולי הפוריות שאני עוברת?

לפי המסקנות נראה שאינך סובלת מקרישיות יתר מסוג מסויים. אנא פני עם התשובות לרופא שהפנה אותך

מנהלי פורום ראומטולוגיה