כאבים במפרק של המרפק

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/12/2019 | 08:16 | מאת: שרה

שלום ד"ר, כבר מזה חודש שאני מרגישה כאבים במפרק של המרפק בחיבור שעוזר להזיז את המרפק ( סוג של כאב מעומעם ודקירות חלשות במרפק) הכאבים לא מופיעים בכל יום אבל כן כמה פעמים בשבוע ולעיתים מרגיש שהקור משפיע. הכאבים פעם ביד ימין פעם בשמאל זה לא קבוע ביד אחד. אבל הכאבים הם רק במפרק הזה של המרפק. עשיתי בדיקות דם לפני 3 חודש לוודא שאין לי דלקת מפרקים כי היה לי קושי לקפח טת האצבעות שהתברר כטריגר פינגר(שחלף ב"ה) crp יצא קטן מ0.5 rf יצא 5.2 Antinuclear Ab Adults כתוב גבולי ושהשיטה לבדיקה שונתה. הכאבים במפרק של המרפק עדיין ממשיכים אין אדמומיות או חום ולא נפוח האם מדובר במחלה ראומטית או אוטומנית? והאם יש עוד בדיקות דם שצריך לבצע?

שלום לפי הסיפור לא בטוחה שמדובר בכאב ראומטי - יתכן דלקת גידים? בכל מקרה, הייתי ממליצה לפנות לבדיקה גופנית מקיפה

מנהלי פורום ראומטולוגיה