תוצאות צילום רנטגן

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/06/2010 | 12:15 | מאת: מירי

שלום הנני בת 60 לפני כחודשיים התחלתי להרגיש כאב עצום בברך ימין ולאחר MRI ביקשו שאבצע צילום רנטגן. התוצאות הן "ברך ימין- ממצא ליטי במטדיאפיזיס פרוקסמלי של טיביה בקוטר 2.4 ס"מ. יש לי תור לרופא רק עוד שבועיים והייתי שמחה לקבל חוו"ד מכם לפני. תודה רבה מראש.

14/06/2010 | 13:32 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

בעיה היא אורטופדית (לא ראומטולוגית) - ממצא ליטי לה "חור" בעצם שיש לברר את מקורו וטיבו - יתכן זו ציסטה פשוטה שישנה שם כבר 30 שנה או אף מלידה, יתכן זה גם ביטוי למגוון מחלות. לפעמים מחליטים לפי המראה של הנגע, לעתים משלימים עם מיפוי עצמות או לפעמים אף עושים ביופסיה משם

מנהלי פורום ראומטולוגיה