כאבי גב בשינה מזה כחצי שנה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/09/2019 | 09:42 | מאת: אורי

שלום, אני בן 32 סובל מכאבי גב תחתון קשים בשינה מזה כחצי שנה (החמירו מאוד בחודש האחרון) עד כדי כך שאני לא מסוגל לישון אפילו עם משכחי כאבים, החלפתי מיזרון, שיניתי תנוחות כלום לא עוזר ,הכאבים עוברים מהר מאוד מרגע שאני קם כמו כן אני סובל מכאבי ברכיים בבוקר. הלכתי לרופא משפחה ואורטופד, הרופא משפחה נתן לי בדיקות דם של מדדי דלקת והאורטופד עשה לי צילום רנטגן מתניים וראה שהכל תקין בצילום. תוצאות בדיקת הדם עוד לא חזרו. האם מדדי דלקת בנורמה יעידו על כך שבוודאות איני סובל מדלקת חוליות מקשחת? האם יש עוד בדיקות שעלי לבצע? האם יש עוד כיוון שצריך לבדוק מלבד דלקת?תודה רבה. אורי

שלום מדדי דלקת תקינים אינם שוללים נוכחות של דלקת חוליות מקשחת. ממליצה לפנות בהקדם לראומטולוג להערכה והפנייה לבדיקות הרלוונטיות.

מנהלי פורום ראומטולוגיה