קשור לפורום - אך בתחום הלבלב..

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

13/08/2019 | 17:08 | מאת: עדעד ארץ ישראלי

שלום... אמא שלי, בת 73. מחלת רקע עיקרית שאובחנה ממש לאחרונה -סקלרודרמה. באה לידי ביטוי במעבדה, באצבעות לבנות -תסמונת רנו. כמו כן וירוס רדום בכבד. במעקב להנל אצל ראומטולוגית ומרפאת כבד. בבדיקות הדם האחרונות ששלחה הראומטולוגית הגיע ערך קצת מוזר.היתי שמחה לחיות,עד שנגיע בעוד כשבוע לראומטולוג. Amylase: 131 שאר הערכים שנבדקו פחות או יותר בטווח. Crp תקין , esr כמעט אפסי. האם ערך כזה מחשיד, מטריד ,ויש צורך בהמשך בירור? אני רוצה לציין שאבא של אימי נפטר מסרטן הלבלב. אשמח למענה..תודה!

שלום הערך ממש בטווח העליון של התקין. באם אין קליניקה מחשידה - לא הייתי מוטרדת מכך. אנא פני עם תשובות הבדיקות לרופא ששלח את הבדיקות הנ"ל

מנהלי פורום ראומטולוגיה