תופעת ריינו

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/06/2010 | 10:26 | מאת: סיגלית

שלום דוקטורים! סיימתי לא מכבר טיפול שבועי באילומדין סה"כ אין הכחלה של הגוף כמו בחורף אבל כשאני הולכת למקומות ממוזגים אני מייד מכחילה יש גם בעיה לשחות בים ובבריכה כי המיים קרים לי מידי אני רוב היום סובלת מקור ומכאבים איומיים בפרקים כשלכולם חם מאוד. חשבתי שבקייץ יהיהי טוב יותר מה עושים אני לא סובלת את הטיפול באילומדין,הוא פשוט מתיש ומדכא . תודה

09/06/2010 | 17:22 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

יש טיפולים חלופיים כלמשל tracleer, ויש עוד.

09/06/2010 | 18:09 | מאת: סיגלית

וגם פלקטווניל,פרידנזון,מינוצקלין,דקסימון, ומתרוטקסט,יחסית יש שינויי אבל עדיין כמו שצינתי ציפתי ליותר בתקופת הקייץ כי היה לי קשה מאוד בחורף אני סובלת מקור גם עכשיו.

מנהלי פורום ראומטולוגיה