תלונות בגין כאבים ומוגבלות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/07/2019 | 21:36 | מאת: שרון

על אותם כאבים חזקים ומוגבלות בתנועה בהליכה ביציבה במוטוריקה עדינה עם אצבעות כף היד אפילו בשינה וממש באותם איברי הגוף שהתלוננתי עליהם, קיבלתי אבחנות שונות ורבות. גם מאורטופדים נוירולוגים ראומטולוגים המטולוג נוירורכירוג. ארתריטיס פיברומיאלגיה דיאסטזיה טרום מיאלומה ניוון סחוסים ועוד. לא כל הרופאים שלחו לבדיקות דם ולרדיולוגיה. כשהתעקשתי על מיפוי עצמות ואולטרסאונד גילו דורבן ומצב לניתוח בעצמות המסרק בכפות הרגליים, הזרקות למרפקים ועוד. מדדי דלקת בדם גבוהים ביותר ובצילומי רנטגן ומיפוי דלקות קליטות בכל הגוף. באיזה תחום רפואי עלי להבדק עוד כשכל רופא מאבחן משהו שונה ו/או נוסף? ובלי להשלח להדמיות זה ממש לא רציני נכון? מה לבקש ומה האבחנות ממה אני סובלת? האם יתנו לי לעשות סיטי וMRI. יש המלצה לצפיפות עצם.

שלום ממליצה לפנות לרופא המשפחה המטפל ולהתייעץ עימו לאיזה רופא מומחה כדאי לפנות. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה