גאוט...................

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/07/2019 | 21:49 | מאת: רונן

התקפים של כאבים חזקים בקרסול ברמה שאי אפשר לדרוך .רנטגן תקין עוד לא נעשה אולטרסאונד בינתיים התוצאות הבאת חומצה אורית9.3 האם ניתן להניח שמדובר בגאוט? . Crp 0.6

02/07/2019 | 21:58 | מאת: רונן

שכחתי לציין שהיה התקף כאבים שבו נטלתי אטופן כשבוע ביצוע בדעקת הדם היה יומיים לאחר סיום טיפול האטופן. כאבים התחילו שוב מספר שעות לפני נטילת בדיקת הדם

שלום רונן הקליניקה שאתה מתאר מאפיינת התקפים של גאוט וכמו כן יש רמת חומצה אורית גבוהה. אולם גם לגאוט יש אבחנה מבדלת. רצוי להשלים בדיקת סונר בהקדם או לשלוח נוזל מהמפרק לבדוק גבישי חומצה אורית.

מנהלי פורום ראומטולוגיה