כאב בפרק הירך כמעט שנתיים.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/06/2019 | 14:00 | מאת: מרימי

שלום לרופאים. כמעט שנתיים כאב בפרק ירך רק בהליכה ופעילות. כל הצילומים תקינים כולל אמאיאר ומיפוי.יש שחיקה קלה ותו לא.לא עזר דיקור ופיזיותרפיה.ברקע יש לי קרהון והומלץ לי לקחת תרופה : הומירה לכאב שכנראה נובע מרקמות דקות.האם זה הכיוון ???? הזריקה היא לא פשוטה..מה עושים ??

שלום באם השאלה היא לגבי הומירה למחלת הקרוהן - יש להתייעץ עם גסטרואנטרולוגים. באם הכאב הוא כאב שלא כתוצאה מדלקת בירך - ההומירה לא אמורה לסייע.

מנהלי פורום ראומטולוגיה