מטוטרקסט 20 מג זריקה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

23/04/2019 | 19:40 | מאת: איציק

שלון בן 65 חולה בראומטית העלו לי את המטוטרקסט ל20 מג בזריקה פעם בשבוע בזמן האחרון לאחר קבל ת הזריקה מופיע לי גירוי בקנה הנשימה כאילו סוג של התקררות עם שיעול קראתי שיש הקשר לתרופה דיברתי עם הרופא בקופת חולים לא מבין מה אני רוצה לפני כחודש הייתי מאושפז למיפוי לב וגם עשו לי צילום וזה הכול תקין עשיתי גם תיפקודי ראיה יש קצת ברוכניטיס מה אני אמור לעשות ואיזה בדיקה נוספת תודה

שלום, איני מכירה קשר בין השניים אולם אם הדבר מופיע בעקביות לאחר מתן הזריקה, יש לפנות לראומטולוג ולשקול טיפול חלופי

מנהלי פורום ראומטולוגיה