תסמינים של פיברומיאלגיה אצל ילדה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

14/02/2019 | 19:14 | מאת: דבורה

שלום. שמי דבורה, בת 18 בריאה בדרך כלל. לאמא שלי יש פיברומיאלגיה. אמא שלי טוענת שיש לי את אותם תסמינים שלה. אני חלשה, חשה עייפות כבדה, מתעוררת במהירות, לעיתים כאבים בגוף ויובש בעיניים. לגבי העייפות- הברזל שלי תקין. רציתי לדעת האם זה הגיוני ומה ילדה בת 18 יכולה לעשות עם זה.? האם זה יכול ליהיות תורשתי?

שלום, ממליצה לפנות בתחילה לבקש מרופא המשפחה בדיקה גופנית ובדיקות דם כולל בדיקת תפקודי תריס ופאנל אנמיה מלא כולל חומצה פולית וויטמין B12. באם תרין, יש לפנות לבדיקת ראומטולוג ובדיקת רופא עיניים. בהצלחה

20/02/2019 | 18:37 | מאת: דבורה

למה לרופא עיניים?

מנהלי פורום ראומטולוגיה