תוצאות מיפוי עצמות עקב כאבים, שאלתי מה-7/02/2019

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/02/2019 | 10:46 | מאת: שרה

בתשובה לשאלתך מ-10/2/19, אני בת 68. עדיין עובדת עבודה משרדית. כאבי האגן והרגליים בעיקר בלילה בשינה. כאבי אצבעות הידיים, במהלך כל היום עם נוקשות מסויימת (קושי בהרמת חפצים). כאבי הברכיים בהליכה ובעלייה במדרגות, כאבי רגליים גם במהלך היום. קבלתי ארטריל מהאורטופד אשר גורם לי לכאבי בטן ואני שוקלת להפסיק. איני יודעת מה לעשות....התחושה היא שכולי כואבת. לדעתך עלי לפנות לראומוטולוג? האם יש פיתרון לבעייה? מצפה לתגובתך תודה, שרה

שלום, ממליצה לך ללכת להיבדק ע"י ראומטולוג להערכה מסודרת. בהצלחה!

מנהלי פורום ראומטולוגיה