תוצאות מיפוי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

31/05/2010 | 18:30 | מאת: אחת

שלום רב אני בת 39 אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה ואני חשה כאבים בכל העצמות והשרירים נשלחתי למיפוי אבל היות והתור לראומטולוג בעוד חודשיים נשארתי עם תשובה בלי להבין את משמעותה אשמח אם תעזרו לי להבין .המיפוי מראה קליטת יתר בחיבורMCP ראשון ושלישי בכף יד ימין ובצורה דיפוזית בשורש כף היד קיימת קליטת יתר בחיבורים ליספרנק כפות רגליים הממצאים מתאימים לשינויים ניווניים האם יש שייכות בין ממצאיי הבדיקה לחשד במחלת FMF ? תודה מראש

המיפוי עלול לרמז על דלקת מפרקים באופן לא ספציפי . אין בדיקה זו מכוונת כלל ל FMF.

מנהלי פורום ראומטולוגיה