כאבים במרפק.הסתיידות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

01/02/2019 | 11:26 | מאת: דינה

שלום רב!אני בת 56.לפני 3 חודשים הופיעו לי כאבים במרפק.רק היום נעשה צילום ובו הסתיידות קרוב לקונדל לטרלי.הייתי רוצה לדעת: 1. מהי הסתיידות? 2.האם יש סיכוי לבעיה ראומטית?יש לי כאבים דומים בברך ובמרפק שמאל?מספר שנים ana חיובי בטיטר 1:80.סי אר פי לפני כחודש תקין. תודה ושבת שלום דינה

שלום, הסתיידות היא משקע של סידן, לרוב באיזור חיבור הגיד לעצם. יתכן כי מדובר בבעיה ראומטית. ערכי ה ANA אינם משמעותיים. ממליצה לך לפנות לבדיקת ראומטולוג. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה