תסמונת רנו כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/01/2019 | 10:35 | מאת: נועה

שלום רב, בעלי , בן 35 סובל מתסמונת רנו שאובחנה לראשונה לפני כשבועיים ע״י רופא כלי דם. הרופא הפנה אותי להמשך טיפול אצל ראומטלוג. התור רק בסוף החודש. בינתיים 2 אצבעות מכאיבות לו מאוד ברמה שקשה לו לתפקד. הוא דואג לחמם את הידיים, מסתובב תמיד עם כפפות אך זה לא עוזר. האם יש משהו שיכול להקל עליו עד לתור לרופא?

שלום, שלום, יש להימנע מחשיפה לקור וחימום הידיים כפי שבעלך עושה. איני יודעת מהו עיסוקו ומה מעורבות הרנו והאם יש קליניקה נוספת. אולם, באם יש החמרה במצב וכאב המגביל בתפקוד - ממליצה לפנות בדחיפות לבדיקת רופא מטפל

מנהלי פורום ראומטולוגיה