פציאליס שיתוק בצד שמאל של הפנים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/12/2018 | 19:24 | מאת: שמעון

שלום אני סובל משיתוק בצד שמאל של הפנים כבר כמעט חודשיים בהתחלה קיבלתי סטרואידים למשך שבוע ואחרי זה התחלתי טיפול בדיקור סיני ובאמת הפנים לאט לאט חזרו ל 80 אחוז מעצמם ומאז אני לא רואה שום שינוי כאילו זה נתקע ויש עדיין אי סימטריה בשפתיים ומדי פעם זרמים באיזור הפנים האם יש עוד דרכים כדי לטפל או לזרז את ההחלמה ומה עוד אפשר לעשות כי אני מרגיש כאילו זהו זה נתקע לי

שלום, התחום הוא נוירולוגי - יש לפנות למעקב נוירולוגי. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה