כאבים חזקים כבר חודש

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/12/2018 | 00:22 | מאת: מעיין

חש לי כאבים מאוד חזקים ברגליים בשרירים וגם בעצמות הרגשה של שריפה ופעימות כבר חודש לאחרונה עבר לידיים וכאבים בבית החזה הכי זה מופיעה בלילות שלא יכולה לישון. complement c4 42.5 , לדעת הרופא תקין. אודה לדעתך בנושא ואיזה בדיקות היית ממליץ..

17/12/2018 | 00:31 | מאת: מעיין

הכאבים כבר עברו לי לעצמות בנוסף לשרירים... מרגישה אותם בברך , במפרקים. ברגליים ובידיים , באצבעות .. ובצלעות. כאבים מאד חדים. אני כאובה מאד , קופה אומר לי תחזרי לפעילות קשה לי כואב לי , ללכת , לעמוד , הכי זה להיות במנוחה ובלילה כאבים פי 20 אני בקושי עובדת , בת 26.

שלום, ממליצה לך לבצע בדיקות מעבדה כולל מדדי דלקת, תפקודי תריס, פאנל אנמיה ולפנות לבדיקת ראומטולוג בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה