בכצ׳ט ואימורן - בחילות, שלשול, הקאות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/11/2018 | 19:19 | מאת: עידו

שלום, התחלתי לקחת אימורן בהמלצת פרופסור אלדד בן שטרית כחשד למחלת בכצט כשהתופעות הן עייניות בלבד. יחד עם פרדינזון. אני לוקח אימון כבר 8 ימים, והיום הופיעה לי בחילה קשה יחד עם הקאות ושלשולים. האם זה אומר שצריך להפסיק את האימורן? האם אני צריל בכל זאת לקחת? תודה

שלום, לא בטוח כי יש קשר בין הדברים. באם התלונות עדיין נמשכות באותה עצימות, ממליצה להשהות את הטיפול ולדבר עם הרופא שהמליץ על כך לקבלת הנחיות מסודרות להמשך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה