כאבי מפרקים וטיפול תרופתי שלא עוזר

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

29/08/2018 | 10:36 | מאת: שני

ד"ר שלום, התחלתי לקחת לפני שבוע פרדניזון 10 מ"ג ופלקווניל על רקע כאבי פרקים דלקתיים (כאבים ונפיחות במפרקים מסוימים בנוכחות בדיקות ראומטלוגיות תקינות לחלוטין). ישנה הרגעה כללית מסויימת אך הכאבים והנפיחות במפרקי אצבעות הידיים (במפרק שמתחת לציפורן) חזקים מאד- ללא שום שיפור. מתקשה בכל הפעולות היומיות הכרוכות באצבעות. סובלת!!!!! מה עושים אם הטיפול התרופתי לא מסייע? לבקש העלאת מינון של פרדניזון? לבקש משהו אחר? אנא עזרתך, בבקשה ממך. תודה

שלום, יש מספר רב של דלקות מפרקים, הטיפול בהתאם. פרדניזון משתדלים לתת לזמן קצר ובמינון נמוך. התאמת המינון, תוספת טיפול ומשככי כאב מתבצעים בהתאם לתגובה. אין אפשרות להתאים טיפול ללא בדיקה חוזרת שלך. אנא פני לרופא להמלצות המשך טיפול

מנהלי פורום ראומטולוגיה