כאבים ברגליים המליץ רופא אורטופד לפנות לרופא ראומטולוג

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

21/08/2018 | 15:53 | מאת: יהודית

שמי יהודית מזה מספר חודשים סובלת מכאבים ברגליים דו"צ כאב יורד לאורג רגלים בישיבה ובעמידה לא קשור למאמץ פיזי. הייתי בבדיקת אורטופד שהמליץ לקבוע תור לרופא ראומולוג. האם עלי לעשות בדיקות דם לפני הכל מה יש לי אני בדרכך כלל ברוך השם בחורה בריאה, כיצד זה נגרם מגיל ממה? אודה על תשובתם

שלום יהודית, יש עוד מידע שיש לקבל ובדיקה גופנית שיש להשלים. מה גילך? האם הכאב מופיע בבוקר? האם ישנם עוד כאבים במקומות אחרים? האם יש עלייה במדדי הדלקת?האם עברת בדיקת דימות כלשהי? CT עמוד שדרה לדוגמה? נשמע לי על סמך תיאור זה בלבד כי יתכן והבעיה מקורה בהקרנה מעמוד השדרה אולם קשה לדעת על סמך מידע זה בלבד ויש לפנות להערכה מלאה. בהצלחה

22/08/2018 | 09:53 | מאת: יהודית

אני בת 46 הייתי אצל אוטופד הוא שלל את העניין כי קיימת בעיה אורטופדית... לפני מס' שנים היתה לי בעיה בגב התחתון טיפלתי בטיפולי כירופרקטיקה... הפנה אותי לראומוטולג היום ביצעתי בדיקת דם לפני הפנייתה של רופאת המשפחה שלי לאחר שהאורטופד שלל בעיות אורטופדיה. אז לאיזה רופא מומחה לקבוע תור בבקשה הכאבים הם באמצע היום, עם הפקסקות, בלילה לפני השינה, תודה על תשובתך

מנהלי פורום ראומטולוגיה