סיטי רבים עד לאיבחון של פיברו

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/08/2018 | 17:20 | מאת: לילך

שלום רב בשנה האחרונה שלחו אותי למיפוי עצמות סיטי ראש סיטי כליות סי טי ריאות וסיטי בית חזה ובטן עם יוד (בדיקה האחרונה עם יוד) גסטרוסקופיה וקולנסקופיה וכל זה ממש סתם כדי למצוא ולא נמצא וכל זה בשנה אחת....מאז הצילום האחרון אני מרגישה לא טוב שורף לי הגוף ויש לי תופעות הזויות כמו רעידות וחוסר ריכוז האם נחשפתי יתר על המידה ומה עושים ? אני ממש בלחץ.....בסוף כל הכאבים שהיו לי בגוף כנראה הם מפיברומיאלגיה אבל האם הנזק מהקרינה הוא משמעותי ?

שלום, יתכן והתלונות שאת מתארת קשורות לפיברומיאלגיה. באם התלונות ממשיכות, נא לפנות לבדיקה רפואית.

מנהלי פורום ראומטולוגיה