כאבים מקרינים גב בטן חזה ושכמה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/08/2018 | 16:13 | מאת: אור

בס"ד שלום רב, בן 41 מאז גיל 22 התקפי כאבי גב חזקים מאד, עד כדי התפתלות מכאב, מתחילים המרכז הגב הכאב מסתיים ואז מתחיל כאב בטן מקביל לאותו האזור. כמו כן כאב בחזה שמאל, כאשר כאב זה מסתיים ישנו כאב מקביל באותו האזור בשכמה שמאל, אציין שהכאב מגיב למגע ידי וניתן להפחיתו ואף להרגיעו בעיסוי החזה. מה מקור הכאבים הללו לדעתך ?

שלום, יש להשלים פרטים ובדיקה גופנית. האם יש חום בנוסף לכאבי הבטן והגב? עלייה במדדי הדלקת? האם נבדקת בעבר על ידי ראומטולוג. יש לפנות להערכה ולבצע בדיקה גופנית מלאה

22/08/2018 | 16:04 | מאת: אור

בס"ד, שלום רב, ראשית תודה על תשובתך. אין עלית חום בזמן הכאב, האם סוג כאב מסוג זה מוכר ?

מנהלי פורום ראומטולוגיה