פיברומיאלגיה ללא טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

25/07/2018 | 11:10 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 47 לפניי כמה שנים אובחנתי בפיברומיאלגיה יש לציין שאני לא מטופלת תרופתית , אבל מטופלת בהידרוטרפיה פעמיים בשבוע מקבלת נוגדי כאבים לפי הצורך בהתאם להתקף. יש לי חודשים שאני בסדר גמור פעילה עובדת 100 אחוז משרה אבל כשזה מגיע זה מגיע בגדול בדכ אחריי טראומה או מחלה או מצב נפשי כבר מעל לחודש יש לי כאבים בשריריי הגב בכתפיים אני נתפסת במהלך השינה בבוקר מתקשה להתיישר ולקום מהמיטה הכתפיים כאילו ננעלות הטיפול ההידרוטרפי לא עוזר זריקת וולטרן לא עזרה ניסיתי מסג' ניסיתי רפלקסולוגיה מה שעזר זה שילוב של אתופן עם רקוסט אבל בישיבה ממושכת או בשינה שוב אני נתפסת אפילו כשאני מייבשת את השיער אני נתפסת אני נורא מיואשת עייפה בצורה שלא ניתן לתאר עם כל המצב זה גורם לי להיות עצבנית וחסרת סובלנות וממש קשה לי להיות 9 שעות בעבודה אשמח לקבל את עצתכם תודה

שלום, ממליצה לך לפנות בהקדם האפשרי לרופא שעוקב אחרייך . ראשית, על מנת לבדוק שאכן מדובר בהחמרה של פיברומיאלגיה ולא במשהו אחר. במידה ואכן זה, יותאם לך טיפול תוך מעקב אחר תגובה והפנייה למומחים נוספים בהתאם. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה