כאבים באזןר קרום הריאה הדמיות תקינות

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/07/2018 | 00:33 | מאת: עידן

שלום יש לי כאבים באזור קרופ הריאןת מאחןרה כאב ןלחץ שפ משן ממש כןאב ולוחץ לי חשבו שזה אולי מחוליןת גב צואר עברתי הדמיות של הגב צוןאר תקינים שלןקח נשימה עמוקה יש רעשים של קליקים מאזור הגב מאזור הכואב ןזה ככה כמה, שנים זה החמיר לי בדקוצ דם בסדר מה יכיל לעזור לי אני חושב שזה משו עפ השריריפ לא בסדר זה כמה שנים ככה גם חזב כןאב לפעמעפ ןכל הצליןמיפ תקינים אני בן 27 srp, לא גבוה תןדה עידן

שלום עידן, יש צורך בבדיקה גופנית על מנת להגיע למקור הבעיה. יתכן שהבעיה ממקור שרירי, עצבי, גרמי ועוד.

מנהלי פורום ראומטולוגיה