snok של MFC בברך שמאל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/03/2018 | 19:31 | מאת: אלונה

בת 55 הכאב פחת .טופלתי בעבר בתרופות לשיכוך ולדלקת וץבזריקות. של חומצה הילוארונית . ירדתי משמעותית במשקל מורחת משחה לשיכוך כאבים ונוטלת ויטמנים ו- NO.7. עושה פיזיוטרפיה. לא מעונינת בהחלפת ברך.האבחנהבצילום האחרון : וארוס עם קריסת משטח פמורלי מדיאליעם יצירת אוסטיאופטי מדיאלי. צמצצום משטח מדיאלי. האם יש פתרון /טיפול שיכול לעזור ולשפר את המצב?

שלום אלונה, נשמע שאת מטפלת בעצמך היטב. ירידה במשקל, פיזיותרפיה ופעילות גופנית סדירה הם הטיפולים העיקריים ומומלץ להתמיד בהם.

מנהלי פורום ראומטולוגיה