תסמונת טיטסה בנערה בת 14

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/01/2018 | 15:39 | מאת: sara111

שלום רב, בתי אובחנה כסובלת מתסמונת טיטסה ע"י גסטרואנטורולוג. (רופאת הילדים הפנתה אותנו אליו כי לא ידעה במה מדובר), הרופא רשם לבתי אספירין ושזה יחלוף, וכן טען שעלינו לחזור לרופאת המשפחה. ביקרנו כבר אצל 3 רופאי משפחה, אף אחד מהם כלל לא יודע מה זה טיטסה.הכאב בא וחולף לסרוגין, אני מבינה שזה עניין של זמן, אך האם עלי להמתין בסבלנות שהתסמונת תחלוף (מתי?), האם עלי לפנות לאורטופד או לראומטולוג, האם מדובר בתסמונת נדירה בילדים? אודה להסברים, אמא דואגת

שלום שרה, ממליצה לפנות לראומטולוג ילדים/ לפנות לפורום ראומטולוגית ילדים בשלב ראשון. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה