כאבי שרירים מזה מספר חודשים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

02/12/2017 | 20:57 | מאת: שי

שלום אני סובל מזה כ4-5 חודשים מכאבי שרירים ,זה החל בעת שחליתי בהתקררות/שפעת עונתית ומאז לסרוגין סובל מהכאבים ערכתי בדיקות דם שיצאו תקינות ואף פניתי לראומטולוג שבדק אותי ואמר שהוא לא רואה איזו שהיא בעיה דלקתית הכאבים הם בעיקר ברגליים ובידיים ובכתפיים ומשתנים מידי יום כל יום במקום אחר מהאזורים בגוף שציינתי,כמו כן הכאב הוא ברובו בזמן שנוגעים באזור הכואב יש תחושה כמו של שריר תפוס שכואב כמו לאחר פעילות מאומצת שלא בשגרה /ספורט וכדומה לאחרונה שוב בעת הצטננות יש החמרה בכאבים שאלתי היא איזה עוד בדיקות ניתן לעשות עלמנת לאבחן בעיה בשירירים/עצמות ולטפל בבעיה יש לציין שהראומטולוג הפנה אותי לייעוץ לנוירולוג

שלום שי, אני רואה שאתה עובר ברור מקיף לבעייתך. ממילצה להמשיך בירור כפי שהמליץ הראומטולוג שבדק אותך. יתכן כי מדובר בשיירים/כאבים לאחר מחלה הזיהומית. ממליצה מעבדה רחבה בנוסף כולל תפקודי תריס, פאנל אנמיה, אלקטרוליטים, CPK. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה