אדמת igm חיובי פעמיים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

16/11/2017 | 12:26 | מאת: חיה

שלום רב בת 35 בריאה בדרכ עם שני ילדים קטנים והריונות תקינים באוקטובר האחרון igm חיובי לאדמת וigg בערך של 116. לאחר חודש וחצי שוב igm חיובי. אין שום תסמינים קליניים לי או לקרובים אליי. בפורום מחלות זיהומיות אמר הד"ר שהדבר יכול לרמז על מחלה אוטו אימונית והפנה אותי לפורום הזה. על איזה מחלות יכול הדבר להעיד ואילו בדיקות יש לבצע. בלחץ, אודה לתשובתך המהירה.

שלום חיה, בדיקות המעבדה מהוות כלי עזר לביסוס אבחנה על סמך קליניקה מתאימה. בהיעדר תלונות, הייתי ממליצה לך על מעקב בלבד. ניתן לפנות לרופא אימונולוג לצורך בירור בדיקות אלו. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה