איחור באבחון דרמטומיוזיטיס.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

04/05/2010 | 19:56 | מאת: אורית

שלום, ברצוני לדעת האם איחור באבחנה של דרמטומיוזיטיס וחוסר טיפול למחלה במשך שלושה וחצי חודשים תרמו להתדרדרות המחלה? במשך התקופה שלא קיבלתי טיפול בגלל אבחנה שגויה חלה הרעה במצבי ואני סובלת כעת מדלקת של השרירים והפרקים. האם טיפול בזמן היה מונע את הופעת הסימפטומים הללו? תודה מראש.

זאת שאלה משפטית ולא רפואית חשוב שהילד אובחן ועכשיו מקבל טיפול ! אינני נותן יעוץ משפטי באתר זה תודה

05/05/2010 | 18:29 | מאת: אורית

שנית, לא ביקשתי יעוץ משפטי. לשם זה ישנם עורכי דין... רציתי לדעת, האם מבחינה רפואית, חוסר מתן טיפול תרופתי בזמן, עשוי לגרום להופעת הסימפטומים שתיארתי או שמא מדובר במחלה פרוגרסיבית שעל אף טיפול ראוי, עשויה להביא לחולשת שרירים ופגיעה בהם. לתשובתך אודה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה