כאבים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

04/05/2010 | 19:55 | מאת: נונו

לחמותי יש סכרת לפני שנתיים נפלה ושברה את רגלה ..מאז יש לה כאבים ברגלים, בברכיים כפות רגליה מתנפחות והיא לא יכולה ללכת ..בגלל הסכרת אמרו לה שניתוח מאד מסוכן בגלל לחץ דם והרדמה . הכאבים מאד חזקים ועכשיו עבר הכאב לכתף וליד והיד מתנפחת... מה הסיבות לכאבים אלה? האם זה הסכרת ? האם זה יכול להיות בעיה ראומטולוגית?

שלום סוכרת קשורה למספר רב של בעיות ראומטיות שקשורות ברובן בהסתיידות של גידים ומבנים אחרים ראומטיים. ניתן להתייעץ בראומטולוג ולערוך צילומים לאיזורים הכואבים

מנהלי פורום ראומטולוגיה