דלקות חוזרות כל כמה ימים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

24/10/2017 | 11:07 | מאת: דליה רונן

אני אובחנתי בדלקת פרקים ומטופלת במטוטרוקסט ומזה חודשיים הוסיפו לי סלזופירין.לוקחת גם חומצה פולית להשלמה מזה חודשיים כל כמה ימים יש לי דלקת באיזור אחר בגוף..כף יד ימין שמאל כתף זרוע..שורש כף יד..עכשיו קרסול עם כאבי תופת ,לא מצליחה לתפקד בגלל הכאבים והמוגבלות ( מלווה בנפיחות וחום מקומי)..שאלתי האם יש צורך לשנות את התרופות או פתרון אחר שאוכל לחזור לחיות נורמלי? אני עושה בדיקות כל חודש מדד הדלקת נשאר גבוה בין 45-60..מה עושים?הראומוטולית שמטפלת בי קשה להשגה ועוד חודשיים רק נקבע לי תור..פונה לעזרה פה

שלום דליה, ישנם סוגים רבים של דלקות מפרקים והטיפול התרופתי מותאם באופן אישי למטופל ולסוג דלקת המפרקים המאובחנת. נראה כי השליטה בדלקת המפרקים אינה מיטבית וככל הנראה את זקוקה לתוספת טיפול ואולי החלפתו, אך זאת לאחר בדיקה גופנית והערכת הרופא המטפל. קשה לענות על שאלתך ללא בדיקה גופנית מקיפה. ממליצה לך לפנות בהקדם לרופא המשפחה על מנת לקבל מענה ראשוני ומהיר. בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה